Uncategorized

Cauti cadoul perfect pentru zile de nastere? Absolvire? Petreceri de inaugurare a unei case? Sau un cadou pentru vara?

Vara este un sezon cu multe ocazii speciale. In plus fata de cadourile de vacanta, ai nevoie de cadouri pentru zile de nastere, aniversari, petreceri de inaugurarea unei case, nunti si alte evenimente.

Vara aceasta va oferim un ghid pentru a va ajuta sa alegeti pachetele perfecte pentru un cadou.

Vara este sezonul in care trebuie sa acorzi mai multa atentie pieli tale, timpul perfect pentru a rasfata si a proteja pielea, iar cadourile Ahava pentru infrumusetarea pieli cu minerale din Marea Moarta sunt perfecte pentru rasfatul oamenilor dragi.   Produsele noastre de la Marea Moarta sunt facute din ingrediente naturale nutritive si vindecatoare care vin direct din Marea Moarta si sunt pregatite pentru a avea grija de pielea celor dragi.  


AHAVA, frumusete de vara, cadouri pentru femei

Femeile de azi sunt puternice, increzatoare si ocupate, in special in timpul sezonului estival. Oferind cadourile AHAVA, un cadou care hraneste si protejeaza pielea de razele soarelui, produse care si infrumuseteaza pielea sunt ideale pentru un cadou de vara. Produsele noastre Prickly Pear si Moringa au un parfum incantator si sunt disponibile in mai multe variante: crema, lotiune de corp si ulei de corp racoritor. Crema de zi Mineral Radiance Energizing SPF15 ofera o protectie excelenta impotriva poluarii, deteriorarii UV si imbatranirii accelerate. Ai nevoie de un cadou rapid si simplu pentru o ocazie speciala. Ea va fi incanta de sarea de baie de la Marea  Moarta facuta cu un singur ingredient 100% natural. Ai nevoie de un cadou pentru o pesoana deosebita? Ea va adora produsele noastre luxoase. Aratai-i cat de mult va intereseaza cu crema nostra de zi Essential Day Moisturizer Normal Dry


CARDURILE AHAVA SUNT IDEALE PENTRU TOATA LUMEA
Produsele de infrumusetare AHAVA sunt cadoul perfect pentru cei care sunt atenti cu imaginea pe care o afiseaza. In plus este cadoul perfect pentru vara, Ahava oferind cardurile pliante pentru ca toti cei dragi sa se bucure de intreaga gama de produse cu minerale de la Marea Moarta.