Uncategorized

5 lucruri pe care nu le-ai stiut despre celulita

                     

                                            1. Cine este afectat?

Femeile au mult mai multe sanse de a avea celulita decat barbatii. Acest lucru se datorează faptului că femeile au în mod natural mai multe celule de grăsime în zonele care sunt cel mai frecvent afectate de această problemă. Vârsta nu este într-adevăr un factor, deoarece femeile pot dezvolta celulita în pubertate sau oricând după aceea, dar tinde să fie mai gravă la femeile mai în vârstă datorită scăderii elasticității pielii.

                                            2. Ce arata celulita?

Dacă observați crăpături și carne greoaie pe părțile corpului, este cel mai probabil celulita. Apare în principal în zona abdominală și fesele, însă multe femei observă mai întâi apariția pe coapse. Celulita poate fi găsită și pe alte zone ale corpului. Pielea ta poate avea textura unei coaja de portocala sau poate fi destul de vizibila in cazuri grave. Deși celulita nu este dăunătoare, aceasta vă va afecta aspectul, în special în vreme caldă, atunci când sunteți în măsură să purtați pantaloni scurți și costume de baie. Pielea cu umflături și crăpături nu arată plăcut, tonifiata sau netedă din punct de vedere estetic.

                                 

                                                    

                                                 3. Cauzele celulitei

Când celulele grase din corpul dvs. se acumulează, ele tind să se împingă spre straturile superioare ale pielii. În același timp, cordoanele fibroase care atașează pielea la mușchii subiacenți trag în jos pe epidermă. Acest lucru are ca rezultat crapaturi și umflături care se formează pe suprafața pielii. Factorii care afectează probabilitatea de a avea celulita includ genetica, modificările hormonale care apar în timpul sarcinii și în alte condiții, creșterea în greutate și lipsa activității fizice.

                                                 4. Prevenirea celulitei

                  

Consumul unei alimentații sănătoase si participarea la activități fizice de câteva ori pe săptămână vă pot ajuta să evitați celulita, dar nu este o garanție. Chiar și persoanele cu diete bine echilibrate pot avea celulita – din cauza geneticii. Masajul pielii cu o formula de sare foarte concentrate.

                                                   5. Tratament efficient

S-ar putea să fi auzit că masajul are un efect pozitiv asupra celulitei, iar acest lucru este adevărat dacă este efectuat în mod constant. AHAVA noul organism de formare minerală combină eficacitatea masajului cu minerale puternice din Marea Moartă, care are capacitatea de a îmbunătăți finețea pielii dumneavoastră în zonele afectate de celulită, până la 90%. Folosirea acestui tratament împreună cu crema de corp AHAVA de întărire a fost, de asemenea, dovedit ca ajuta la îmbunătățirea fermitatii pielii cu 83%. Acest succes se datorează amestecului de ingrediente care sunt destul de eficiente în lupta cu această problemă a pielii, cum ar fi sarea de la Marea Moartă, extract de ulei de coajă de grapefruit și hidroxietil celuloză.

              

Cum se utilizeaza:

Pur si simplu stoarceti o cantitate mica de crema de corp pe pielea afectata dupa dus. Ingredientele active stimulează hidratarea pielii, ajută la restabilirea fermității și fac pielea să se simtă suplă.