Uncategorized

Stiinta naturii, frumusetea Marii Moarte( ingredientul secret)

 

Pasiunea sta in spatele produselor

La AHAVA, avem cateva convingeri de baza la care tinem foarte mult. Acestea conduc efortul nostru de a va oferi o piele, ingrijita eficient, natural si fara alte ingrediente chimice.

De la inceputul companiei noastre, aceste principii au ramas neschimbate si ne-au indrumat de-a lungul anilor sa devenim brandul cosmetic principal al Marii Moarte, devenind cel mai iubit brand.

Iata principiile care stau la baza conceptului nostru:

  • Frumusetea ta este prioritara; este un element de baza emanat din interior.
  • Frumusetea dumneavoastra nu poate fi definita de industria cosmeticelor, este unica si specifica  – trebuie descoperita si slefuita – stralucirii naturale, nu glamourului artificial.
  • Natura si stiinta trebuie sa functioneze intr-un echilibru.
  • Ingredientele noastre trebuie sa fie bune atat pentru dumneavoastra cat si pentru mediul inconjurator.
  • Noi credem in protejarea acestei minuni naturale.

 Descoperirea proprietatilor marii

In Iunie 1989, o proba de apa minerala a fost colectata dintr-o piscina proprie din partea de sud a Marii Moarte. “Piscina” a fost in mod natural deconectata de la mare si favorizata de muncitorii zonei pentru a face baie la sfarsitul unei zile lungi si grele de munca.

Dupa testarea compozitiei minerale a apei in laboratorul AHAVA, oamenii de stiinta au descoperit ca aceasta este o solutie perfecta pentru vindecarea unei varietati de afectiuni ale pielii!

Exista, deci, un motiv, pentru care oamenii frecventau piscina, realizand ca pot obtine relaxarea musculara, calmarea si tonifierea pieli.

Compozitia, extrem de bogata in magneziu, mai contine si un echilibru unic intre calciu, potasiu si sodiu – o creatie 100% a naturii. Imbogatita cu puteri de bioactivare pentru a energiza fluxul substantelor nutritive din cele mai adanci straturi ale pielii pana la suprafata.

Aceasta descoperire extraordinara a mineralelor din Marea Moarta a dus la un amestec meticulos si echilibrat, numit Osmoter, pentru ca seamana cu procesul biologic al Osmozelor (in care moleculele trec printr-o membrana dintr-o zona de concentratie ridicata, la o concentratie mai scazuta). Ori de cate ori se aplica pe piele, acest amestec mineral unic regleaza activitatea functiilor biologice ale pielii.

Recunoscut international, Osmoter-ul  este secretul din spatele tuturor produselor AHAVA.

Acest ingredient cheie este format ca rezultat natural al procesului de evaporare solara care conduce la precipitarea clorurii de sodiu din amestecul mineral si obtinerea unei compozitii imbogatite cu magneziu. Aceasta solutie contine o multitudine de elemente minerale in concentratii echilibrate, aici incluzand: magneziu (Mg), sodiu (Na), potasiu (K) si calciu (Ca), ca elemente principale care si-au dovedit puterea de a optimiza functiile celulelor din piele.

Osmoter-ul este rezultatul anilor de cercetare fundamentala, o combinatie echilibrata, dovedita in a ajuta pielea sa îsi pastreze umiditatea naturala si sa diminueze uscarea.

De asemenea, ajuta la reducerea inflamatiilor si incetineste procesul de imbatranire.

Beneficiile reale ale marii 

Efectele profunde ale Osmoter-ului asupra pielii dumneavoastra au fost aprobate independent de Institutul Dermatest din Europa. Constatarile lor au aratat ca acest compus mineral puternic, este extrem de benefic pentru functiile cheie ale pielii:

Diferenta Osmoter a dovedit ca:

  • Regleaza umezeala si indreapta elementele nutritive spre straturile superficiale ale pielii, unde sunt necesare cel mai mult. Acest stimulent semnificativ de umiditate lasa pielea moale, hidratata si supla.
  • Restaureaza cu usurinta forma si functia celulelor pielii, reda vitalitatea si energia din interior, pentru o stralucire tinereasca, sclipitoare.
  • Bunastarea si tineretea pielii tale sunt amplificate.

Daca va intrebati cum puteti obtine toate aceste beneficii pentru pielea dumneavoastra,  AHAVA incorporeaza Osmoter-ul in aproape fiecare produs!

Incearca noul nostru Dead Sea Osmoter Face Concentrate pentru o experienta cu totul deosebita in obtinerea aspectului de pielea neteda, fericita si mai stralucitoare.